Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Setelah Menyepi...

aku menyepi bukan sebab sakit..sebb aku gi pereksa..walaupun aku cakap aku boleh wat tapi kena study gak la..dalam2 aku peksa ni macam2 yang mengganggu fikiran aku..ishk2...
satu persatu masalah timbul..masalah ke?kalu masala nape aku biarkan je..ini semua sebb aku...
satu,nota exam aku ilang time seminggu nak exam..hahaha..dah lame dah ilang tapi aku biarkan je..tu semua salah aku..boleh je copy dari budak2 nie tapi aku tak nak...so tepakse la aku pinjam meminjam di saat genting tu...
masalah paling besar skali aku takleh tido awal..tak tau la fuyu ni..asek2 nak tido lepas subuh atau kol 5 cam tu..aku dah cube dah tido awal tapi takleh..boleh tapi tak lena..setiap sejam aku bangun..ishk2 aku kena pakai pil tidur ke?...
Masalah ade lagi besar..tapi bukan aku sahaja pasti semua skali terase sebb ape yang berlaku gi Gaza cukup menyedihkan...sedih aku tgk2 kanak2 yang tidak bersalah semua berlumuran darah,wanita ,orang tua,orang lelaki,manusia,binatang...























Xde yang lagi sedih dari melihat mereka ini semua dalam bahaya dan penuh dengan kesayuan..

papepun kengkawan,aku tau korang semua ade yang baru nak peksa atau nak dekat2 peksa.harap2 korang boleh fokus terhadap ape yang korang wat...jangan wat benda2 ini memesongkan peranan korang sebagai pelaajr..haha..
Selamat menghadapi peperiksaan atau ape2 yang korang wat..
next: my novel ...''待ってください"

SELAMAT MAJU JAYA.
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA
JOM BERFUTSAL DI BAWAH SUHU 5DARJAH CELCIUS.BARULAH EPL

WALAUPUN CHELSEA KALAH KAT MU...AKU TAU ADE HIKMAH DISEBALIK SEMUA INI
..GO!GO! CHELSEA

4 komen telah diberi:

dharmiza said...

go go MU!

aReLaN said...

yatta MU!!!muahaha...ble lg nk men futsal ni???ak on je tp lg elok klu korg sapot mkn n penginapan trs.hehehe

MiaSuraya said...

lain kali chelsea vs manutd rajin2 la comment lagi yeh. aku rase bawak tuah kat man u ah.

oiyour said...

わあ。。。yang memberi komen semua penyokong MU..chelsea fans where are you??
ade ubi ade batas
kalu ade lori mesti ade bas..
eh ape punyer pantun laa..