Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Berjenaka di hari Exam

hahaha..korang mesti tengah nak start exam..
Gud luck aku ucapkan..time tgh layar internet ternampak la gambar nie..teringat aku kat LUBEX..
Korang jangan samakan benda nie dengan lubex..aku je leh..hahaha(joking)
Funny Pictures
Inilah yang kita harapkan dari makhluk yang bername anjing......

bagus betol..menjaga alam sekitar..Kepada pemilik anjing(especially orang jepun) walaupun di mana jua anda berada,latihla anjing korang jadi cam nie..BAru MAnthappppp...

GOOD LUCK ALL OF YOU..IN YOUR EXAM OR WHAT EVER YOU DO..
I KNEW YOU CAN DO IF YOU THINK YOU CAN DO...
ALL THE BEST
Salam perantau..
P/S: lagi beberapa hari and jam lagi aku nak sampai ke tanah airku..tak sabar..hehe..
mari menghitung hari..1,2,3,4,5,5,z,z,z,zz,zzzzzzzzzzz!



2 komen telah diberi:

booze said...

slamat pulang nnt! nk omiyage~

oiyour said...

sape booze ni?nk omiyage kena tau sape nie?