Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Cuti Saljiku Bukan Di rumah Part 2




UFJ Vs USJ




Aku telah ke Osakaaaa....osaka popular dengan manzai..boleh katekan care idup diorng ialah manzai.tu je nak cite pasal osaka..(soko kayo).selepas ke nagano aku terus ke osaka naik 18 kippu(tiket 18)..penat gak la naik tren satu hari..hehe 8 jam...tapi akhirnya kitorang sampai gak ke kyoto..bersama far n salmi..esoknye tanpa melengahkan mase kitorang terus ke USJ...dah banyk kali gi osaka ni la 1st time masuk USJ..boleh tahan la rmainyer ornag kat sini..bratue nak masuk pun agak panjang..tapi tempat ni best sebb bnyak kawasan yang menarik n tempt berlakon filem pun ade...puas gak la jalan2 dalam nie..kitorng sempat main sikit je ...tapi kalu tgk 3d action tu memang seram gak la..waa,,a,a,..gambar2 semua de kat FACEBOOK aku..boleh la korng jenguk2..nanti plan nak gi lagi..it all about money and time..if we have time,we dont have money,but if we have money,we dont have time,UFJ oh..UFJ..can u produce me a lot of money for me..nak abiskan tgk semua pastu baru leh jalan dgn tenang..hahaha..ok..
kita jumpa kat part 3 and 4..hehe..banyak betol aku jalan..semua area bawah...

P/s:Dalam kita bergembira ade yang duka..duka kerana menghadapi exam,duka kerana bingung dan ada yang duka kerana melihat rakan,keluarga ,sahabat ,sahabat seISlam kita yang ditindas oleh tentera zionis sekarang ini gi GAza..marilah kita same2 doakan kemenangan tok yang berhak menang..ALLAHUAKBAR!!!

4 komen telah diberi:

mymirotic said...

nak g gak...

oiyour said...

nak gi ke..jom2..next time kta gi

aReLaN said...

ak pn nk gi skali lg.diz year jom gi.tp skang sjuk sgt la nk gi pn.hehehe

oiyour said...

huhuhu..tau takpe..sejuk nk gi.menggigil korang nanti..