Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Malam merdeka...

malam merdeka aku kat mesia same je lebih kurang kat jepun..hahaha..aku menyambut nyer dgn bermain futsal di malam merdeka..selamat lah semua member2 aku balik ke kampung halaman diorng tok bersama family..even cuti 3 hari pun cukup la tok jumpe2 member2 kat sini..venue lepak seperti biase BENAFE..restoran yang menyajikan bermacam2 juadah tok penduduk setempat...kat situ la kitorng melepak n kat situ la berbagai2 topik di luahkan..hahaha..mlm merdeka tukar selera plak..dari melepak better gi main futsal..dah la main 2 jam..betol2 abis time merdeka la...haha...yang kelakar nyr temapt main futsal tu dekat dgn sungai...ade lah sekali tu member aku nie die gi shoot terus masuk sungai..bola dah la satu je..kalu bola tu hanyut dah tak leh main dah..masing2 gelabah tgk bola masuk sungai..bile pergi dekat2 je tgk bola tu tak hanyut..sebab air surut..tersangkut kat tanah selut..macam2 idea kuar nak amek bola tu ..last2 guan baldi n kayu n tali nak angkut bola tu..akhirnyer berjaya..hahah..pelik betol aku tgk..tapi takpe asalkan boleh main lagi..

pengajaran dari cerita nie..berkorban ape sahaja..harta ataupun nyawa demi untuk ape2 je...hahaha

2 komen telah diberi:

salmi dharmiza said...

man u menang wooo! ahaha...saje je nk komen kt tmpt yg salah ni. :p

oiyour said...

MU booooo..
chelsea yeayyyyyy!!!