Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Ramadhan ke 5

wahhh,,aku ari nie berbuka kat mesia..hahaha..dah lame tak berbuka kat mesia..tahun lepas tak berbuka kat mesia..tahun pun ramadhan ke 5 baru leh berbuka..sungguh Indah..tak dapat nak bayangkan..pada sesiape yang bace nie yang duduk jauh dari rumah harap bersabar laa yee.sedap masakan kat rumah..huhuh..to my housemate fak n kerel, makn la ape yang ade..nanti aku bawak balik rendang tok korang..hehe..
saje je aku tulis nie sementara menunggu berbuka..walaupun berbuks kat mesia ni lambat berbnding berbuka kat jepun..aku rase waktu cam nie boleh la diluangkan bersama family semua..hehe..tgk cerita semua..

sekarng nie bnyk betol cerita tgh di tayangkan kat mesia..takde dalam catch uo tv kat tv3 atau kat mane2..maybe kat youtube tu ade ah kot..tapi tak jelas..just boleh tgk..rase macam nak berbuka kat luar plak lepas2 nie..dengan member..
tapi diorng semua tak cuti lagi..diorng bz study.hmm..dou shiyou..

ade berita mengenai penajaan aku tok master...tgh bercanggah pendapat nie..ade family aku suruh aku gi UMP ade yang suruh gi UNIMAS..aku tgh berfikir2 lagi nie..kalu nak gi UMP mesti kena isi borang2 yang telah diberi skang..kalu unimas kena gak isi borang2 yang bakal dihantar ke alamat rumah aku kat jepun..tapi aku kat sini..cam ne nak isi borang??

hmm..kangae cyuu..

8 komen telah diberi:

salmi dharmiza said...

dgr kate ump dh tamat tarikh kasi kptsn? pape pn, choose what's best for u.. :)

aReLaN said...

wut's the best gor u or for us???hohohoh

oiyour said...

aku dgn ko lan/? wat the f***...
im not gay..hehehe
huhuhu

kyo_9 said...

unimas jer..
ntk PhD leh g europe ape..
puas hati tuh..

oiyour said...

UMp cam tak leh gi europe...hehehe
takpe papepun berserah jee

Anonymous said...

g unimas! but unimas banyak songeh. pentingkan staf dr student. :)

oiyour said...

so ape maknenyer? aku staff la kan..kire bagus tok aku la kan?

Anonymous said...

unimas sekarang tgh tarik student wat master kt unimas. kalau ko staff mungkin ade kbaikn jugak. sbb staff segala2nya berbanding student. aku pun x tau nak ckp ape. hahaha.. but aku x suke pntdbirn unimas. :)