Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Kepulangan Berulang

Alhamdulillah aku telah selamat sampai ke rumah aku kat kota tinggi.(rumah kerel kat segamat katanyer)....penat gak la berjalan atas langit..aku puase dow kat atas langit tu..siot makcik pramugari tu perangkap aku dengan bertanyakan aku 'adik puase kan..' nak tak nak aku terpakse cakap ya..so tak dapat la makan..adekah muka aku sooo malaysia sampai makcik tu kenal aku ni orang malaysia?..hehe..dah la orang sebelah aku makan best2 je aku rase..sebb aku berpura pura tido n berpura pura meminati pemandangan awan yang putih jee..hmm..last2 dapat kacang je aku..siap kasi 2 paket besar tu..nak perli aku ape makcik nie..sabar je la..
so kepada sesape yang nak balik time pose lepas nie..pepare dulu kalu nak puase cakap nak puase kalu tak nak puase awal2 lagi kena niat x nak pose b4 naik flight..cam aku niat nak pose sampai atas langit ,kalu dah tak tahan tu baru berbuka..tapi sebb even perot aku berbunyi kan,makann x sampai so aku teruskan bertahan..smayang jamak pun lepas mendarat tak kusyuk kot..perut berbunyi jeee...
k lah..all the best guy n girls...aku nak tido di malaysia..cinta ku tertinggal di jepun la plak..hehehe

3 komen telah diberi:

yana sahri said...
This comment has been removed by the author.
salmi dharmiza said...

okaerinasaimaseee!! hehe...nnt citer2 la psl perubahan kt kpg halaman ke...xmo halaman rumah je ek...hihi..


nway, td tekomen gne akaun siti petom..haha..tu yg delete tu. ya ampuunn....! jgn rsau, kandungan komen same je. XD

oiyour said...

kg halaman penuh dgn arnab n taik arnab..huhuhuhu
takpe lepas nie cerita berbuka ape plak...