Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

terase diri ini besar...



Dah berhari-hari aku duduk umah baru aku sedar aku nie dah tua..hahaha..bukan ape..hari nie anak sedare aku tak abis2 panggil aku 'poksu' je..dah bnyk kali la..n beberape kali aku memarahi budak tu sebb tak dengar kate..garang gak aku nie sampai anak sedare aku pun takut..nak mintak main PSP pun takut ..hahah..tapi aku bukan marah pun..ye la..ape nak wat..masing2 ade kisah sedih diorng..die je tak sedar lagi..nanti2 la kot..tu la..bile orang dah panggil kita pakcik nie..terase la diri ini dah tua..umur dah lebih 20 tahun dah..komfem la dah tua..2 abad aku idup dah mane tak tuanyerr...tapi jiwa masih mude beb..masih aktif lagi..even tak aktif mane pun..haha..papepun aku rase bertuah la gak dapt gelaran pakcik dalm usia yang boleh dikatakan muda nie..kalu kat jepun tu,umur tak berape tah baru nak kawin..tu belom dapat anak lagi..tah2 umur dah 30 lebih baru dapat anak agaknyer.time tu komfem la adik beradik pun dah besar..so takde la gelaran pakcik umur 20-an..hehe..lagi best kalu dapt gelaran bapa dalam usia muda..hot dad...hahaha...agak terperanjat gak la bile aku tnye member2 yang dulu same2 main guli dulu sekarang dah kawin dah..ade yang dah ade anak dah..perghh..tak leh blah..tapi dalam ramai2 tu ade gak la yang kawin sebb terpakse,kawin sebb tu,sebb ni n mostly of course kawin sebb cinta,,dan kasih sayang..hmm..memang orang2 cam umur same dgn aku nie tgh panas untuk berkahwin..ye la..masing2 ade kerjaya sendiri..dah mampu nak dirikan masjid..ape lagi tunggu..jgn tunggu lame2 nanti diambil orang...hehek lah..POksu nak tido...gud nite every one..selamat berbuka n selamat berpuase..n bersahur..wassalam
ijou.
fin
assalamualaikum

6 komen telah diberi:

salmi dharmiza said...

ai poksuu... hehe. jage diha lelok. jgn buli die. XD

jgn buli arnab juge. wpun kamu dh tua. :p

H said...

bro, 2 abad = 200 tahun la bro

oiyour said...

ok la pis...aku salah...haha..kurang ilmu. 2 dekad kot..

salmi-->mane ade buli..baik je poksu nie...arnab tu yang buli..bukan saye..hehe

H said...

bro lek ar bro ilmu boleh dicari

aku balik sabtu depan bile ko turun kl bagitau ah haha

oiyour said...

ok..huhu..ko lambat sgt balik..call girls ramai sgt nie nak tmpah..hahaha

nAna ezReenA said...

poksu, jd x 10hb nie? (^_^)d