Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Aku Harimau Kayu


Kereta Mewah?
selaku seorang yang berstamina tinggi,tak lekang kaki ini dengan mencari idea idea tok berseronok...Selaku wakil takusyoku university of japan,kami iaitu kerel ,daus n aku telah bertungkus lumus menjalar ke pelusuk meijirodai , yamada , nishi hachioji semata untuk mencurahkan bakat kami yang selama terpendam dek kesunyian ni HAchioji...
berbekalkan kereta mewah kerel n daus,akhirnya kami menjumpai satu tempat di mana kai boleh memerah keringat tanpa mengharapkan atau mengumpulkan orang seperti mane yang biasenye kami lakukan ketika ingin ber futsal...
inilah hasilnya..Aku telah jadi harimau kayu also known as Tiger wood
kerel jadi luis garcia
n daus jadi Vijay singh...hahahaha
ade lagi...
Kitorng pun mencuba bakat dengan berbating di situ..tapi bola curve 90 km/j pun tak leh pukul
ni kan plak straight ball 120 km/j...
kami tak berputus asa tok cube bnyak kali sehinggakan ade yang nak mintak baito kat situ smata mata nak main bnyk kali...
ade satu group makcik2 Takao...dioragn dah la datang awal dari kitorng tapi abiskan mase 1 jam lebih tok borak2 je...bukan nak main golf ...aku rase tu pejumpaan desperate housewife takao..
lepsa ni kak ah leh ah join kalu desperate2 sgt,..hihihihihihi...

Bola kegunaan Kami

Kurang puas dengan permainan masing2

YEah ...Kami boleh...rakan mudaaaa--!

Tiger Woods

Vijay Singh


Luis Garcia

"Hari nie angin Kuat sebb tu pukul bola tak kena..hermmm!!!"

Ready to Attack!!!

"Here i come baby'..kate Daus..baby mane?


Kerel menunggu Jawapan..dari sape?

Lepas ni kuma gaya leh la datang melawat kak sini..kita challenge golf plak..hehehe

7 komen telah diberi:

aReLaN said...

hahaha...leh gnti tiger woods ni.klu golf ajk kuma,klu batting tu ajk ak pn tkpe.lme dh tak menghayun bat.muahahah

oiyour said...

boleh2...dekat je dgn tmpat main futsal aritu...lepas nie makin ramai la yang terrer main yakyuu

mijah said...

daus vijay singh....wakakkaka

aMaryLLiXe said...

hahaaa...ajak aku skalik! aku lagik hebat dari tiger woods

pn.siti ah said...

hahahha..wehh nampak sgt ko yg desperate gi dating ngan daus ngan kerel =P

tp...apesalah nye ajak aku skali kalu nk gi men golf tuh...rs seronok pulak nek kete mewah kerel arituh..hutang ade lagi neh..lkeke

oiyour said...

oo.boleh2..kak ah boleh je datang..tapi mesti ammar ade..heheh
ammar tak marah ke //kuikukikuikui

nAna ezReenA said...

tiger wo0o0d tuuuuu..hahaha XD tak pasai2 name pn siti ah ade lam blog nie =P glemer pn siti tuuuuu..


p.s mari kite berdesperate g ice-skating plak :D