Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Picnic di Shinjuku

PAda 23hb 11 2008 bersamaan hari ahad ari tu..kitorng ade lah wat aktiviti kat shinjuku..
budak2 meiji saitama n saitama je yang join...eh..budak rika(kak siti kecik sgt sampai tak perasan..hahaha)
Tak sangka la plak area shinjuku nie ade pokok2 untuk dilihat..yang aku tau Shinjuku ni tempat akmal(sape2 yang tak kenal akmal..akamal adelah seorang fashionnable crazetipolagi) shopping je (semua butik2 terkenal ade kat sini)
So berjalan la kitorng sambil berpicnic ni..banayak gak pokok2 n orang2 jepun yang melawat temapt tu..
temapt tu juga terkenal di kalangan GAY sebb senang wat projek kot...tapi kitorng tak GAY..
ni semua salah Mijah n Dilah(dua dua dah ade balak pun nak jadi gay gak).sebb diorang la yang decide tempat nie...
BEst gak la...jumpe ramai2..
tapi yang lagi best.dapat mkn mknn yang tak penah2 aku mkn..
pasta letak dalam oven aliah la
spagetthi mijah la
kek coklat dilah la(ala pakai yang instant boleh leeee)
susu buatan kak siti(kak siti letak micheal essen dalm tu..pastu ade rumor dier letak lipas skali..jahat tol)
pudding roti dyana(kak siti dah abiskan separuh baru nak kasi kitorng)
dyana takde coz die sakit perut 2 bulan..hehehe..xde la..die jadi urusetia bagi Hari sukan kanak2 sedunia..hehe
ade lagi..onigiri XXL hadi totoro
jajan daus
air kotak kerel
boot tinggi akmal..hehe..tu tak leh makan la eh..
so lepas malan2..jalan2 ,,n bergembira..
mkn kat shin okubo pastu the rest balik
kitorng bertut tut di shunjuku..
Abis 3man sorang untuk satu mlm...


Gadis gadis yang pergi...

berpicnic sambil tgk pasangan berasmara kat tgh2 padang


Pokok Kuning terbesar..ni

Lelaki yang tak GAy (kecuali totoro)haha

Dila hanya boleh bau ketiak aku je.,ihihihi

kaki sape la ni..sebokk je..dah la wat susu letak essen

Pasangan MEiji

Suntut jangan tak suntut..mangat PUASsssss

Artis yang kitorang jumpe kat taman gay(adekah die GAY?)

Seksaan pabila tak mahu pulang

MAwar pink menjadi saksi bisu

Bawah pokok yang ramai orang amek gambar

pokok keyaki...name apartment aku tu

pemandanagn ketika dah masuk waktu MAGHRib

Makan ramai2 kat kedai tomyam shin okubo..dah jadi macm kedai jasmin dah..
lambattttt...



9 komen telah diberi:

aMaryLLiXe said...

best sgt! nak g picnic lagik!! :P

oiyour said...

へへへへへ
nanti kita kumpul time snow board plak..hehe

mijah said...

tp nati da p snobod xleh la nk masak mcm2..aiseyh...hahaha

Anonymous said...

lawak tul aq bca...haha..:))
bli ape smpai 3man tu??

aReLaN said...

ko tak mntk autograf artis tu ke????hahaha

oiyour said...

aku lupe nak mintak autograf artis tu...damn..xpe2..tiggal dekat je..hahaha

oiyour said...

ko jangan tak caye anynomous...semlm 3man tu ape...hahahaah...kat shinjuku plak tu..

penyimpan adapter vacuum said...

hebat giler budak2 nih picnic di masa hadapan. boleh time travel ek?? :P
Nota: sila check tarikh yang anda tulis

oiyour said...

ade ke cik penyimpan adapter vacuum..hehehe..yang mane?