Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Meluncur Laju!!!

WE ARE THE SEMI PRO

waaaa..damn pinggang aku sakit lagi..belom main snowboard dah sakit pinggang dah ni semua gara gara penangan ice skating yang diadakan di sekitar sakura gi cyou @ yokohama..perghh boleh tahan la sakit die..so aku nasihatkan sape2 yang rase2 nak jatuh time main snowboard tu beli la pad banyak2 atau tebal2.bukan pad pompan tu..pad yang span tu la..hehehe..aku luncur tak laju pun tapi jatuh gak..1st time main ice skating..dulu kat mesia tgk je dari atas kat sunway piramid..ni 1st time cube..dah la sejuk wat kat luar plak tu menambah2 kan lagi sejuk...kalu sape2 jatuh muka kat atas tu boleh melekat kat ice tu..aku ni jatuh tgn terus sakit sebb terpegang ice...mrah menyala..slamt tak biru lagi...
Tapi kat sini musim sejuk je die wat ice skating..kat mesia hari2 die wat tak kira musim ujan ke musim panas ke hari2 die bukak gelanggang ice tu..kire mesia power gak la dalam membazirkan ruang dalam bangunan shopping untuk meletakkan gelanggang tu.jepun ni wat outdoor je..cari tasek2 yang dah beku terus wat gelanggang..ni baru neutral orang panggil.maintainance pun kurang..tak membazir la katenkan..hehe,,lampu pun dipasang lip lap untuk kurangkan haba yang akan mengcairkan ais kat situ..so ni la gambar2 yang sempat di amek oleh shidee n cik nanaz...d80 tak berfungsi kerana ketiadaan beteri n kerosakkan flash..waaawaawaaa..takpe2 time snowboard nanti cyanto jyunbi shimasu..haha..c ya...









Inilah aksi peluncur di tanah matahari terbit(tapi tak cair pun ais walaupun matahari terbit)



















Bukan sebarang peluncur,peluncur mari dari Malaysia mencabar jepun tak ke mane


Tak bergerak tak bermaksud tak reti bergerak..hehehe


Ain tak bergerak komfem tak reti nak bergerak


Ain bergerak selepas ditolak(boleh posing lagi tu)

jejaka hensem gadis melayu.hahaha

When it dark we are alive

NEXT POST Diari Nasri: ep2 Peluang

3 komen telah diberi:

nAna ezReenA said...

ain telah berusaha tuk bergerak..hihi~ at least die ramai cekgu2 yg mengajar..hehe =)



p.s snobod maji saket dowh! hahaha~ dapat plak yg golek kaw2 nye..time maen tak rase saket, bile da balik baru rase penangan snobod.. tanoshinde ne =)

oiyour said...

ok2..thanks dengan nasihat..kitorng akan pastikan kitorng takkna jatuh samapi sakit
heheh

Anonymous said...

omoshiroi soune..
sy pn tlh memthkn pingang sy d mesia..
tp still nk men ag!! wEe~~