Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Sekapur Sireh

Assalammualaikum....
ehem ehem...Akhirnye aku dengan keadaan sedar dan waras telah memulakan pejalanan blog yang tak seberapa nie..
baiklah aku tulis dulu dulu tujuan aku wat bolg nie..sebenarnyer blog nie di buat atas tujuan suka suka sempena mengisi masa lapang aku time takde kelas or cuti cuti yang panjang nie...lagi satu aku rase dengan wujudnyer blog nie aku dapat kemukakan idea aku atau care berfikir aku kepad orang yang membaca blog nie supaya diorng tau ape yang aku fikirkan..
aku lagipun suka menulis dari membaca..so dengan adenyer blog nie aku leh tulis suka ati aku n korang boleh komen atas tulisan aku nanti..
takpe..ni baru satu permulaan..mane tau nanti aku boleh menulis novel berepisod bila dah tiba seru nanti...harap korang2 semua bagilah support kat aku supaya aku dapat kembangkan lagi hasil-hasil karya aku yang seterusnyer walaupun hasilnya tak seberapa..
ok sampai di sini sahaja untuk kali ini...
sekian..
wassalam

0 komen telah diberi: