Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

OkasyoikairA

Korang mesti pelik tgk tajuk crite nie kan..sebenarnyer ia hanya gabungan 6 UNIVERSITY

O=okayama,ka=tokyo rika,syo=takusyoku,i=meiji,kai=tokai,ra=shibaura


ni bersempena dengan pejumpaan beramai ramai(gathering) yang kitorang wat untuk merelaxkan minda sebab budak2 nie semua telah penat lelah membanting tulang bekerja(enviroment consultant) minggu lepas..heheheh..tujuan yang lagi indah..aktiviti nie bertujuan untuk merapatkan ukhwah(betol ke eja nie) sesame umat dan menikmati keindahan Alam ciptaan Illahi..
ramai gak yang join..semua skali 23 orang...
aktiviti kitorang====> wat Barbeque(chef dier aku ,star chup n fareez) ,makan karipap n spagethi(Chef die Ina the Tree,Aliah the Girl n Mijah the bear) serta Mandi manda(ManHunt 2008)...aktiviti aku sorng--->memancing(tak dapat lagi ikan..damn..)
Thanks to all yang involve secare langsung n tak langsung dalam menjayakan aktiviti nie..ade mase lagi kita wat lagi..biar 10 kereta join pun tak kisah...
aku bg korang tgk la sikit ape yang berlaku dalam aktiviti kali nie.
nanti kita rancang lagi eh...

minna arigatou gozaimasu..Otsukaresamdeshita...



Malam berbowling..fakh mlm tue terrer..kalah totoro....

BBQ bermula..tukang masak petama..be din...yang lain tunggu ayam masak..nak melantak sebelom ber 'terjun'








Golongan pertama yang ber'mandi'...Semua posing GAY..bajet MANHUNT la tue..hahaha


Air sungai yang sejuk..penulis dapat bersenyum lagi...terrer tak dier?




KEINDAHAN OOKUTAMA CIPTAAN YANG MAHA ESA..ALHAMDULILLAH

P/S:*Takziah kepada saudara hilmi bin laden(Kumagaya) yang kehilangan Datok Kesayangannya yang meninggal dunia ketika aktiviti ini dijalankan akibat .......(penulis tak tau sebab kematian)..sama samalah kita sedekahkan surah Al-fatihah kepada arwah,Semoga Rohnya Ditempatkan di dalam golongan yang beriman hendakNYA...Al-fatihah*..Amin

6 komen telah diberi:

mijah said...

wahhhh..best kn p okutama...len kali kite p tmpt laen yg lg best lak ekkk...pastu msk byk2 biar sume melantak byk2..huhuhu...thanx organize n hoping 4 da nx gathering ye...2 thumbs up..=)

mijah said...

lupe lak...ado ko pggil aku mijah da bear...seb bek bear comey..hahhaha

nAna ezReenA said...

rajin nyeeee g okutama..ni da kali ke berapa ekk encek oiyour g okutama??


*jeles mode sbb tak g laei mandi2*

aMaryLLiXe said...

hehee..thank u 4 organizing such a successful BBQ..buat la lagik some other times for our batch..heheh

oiyour said...

jangan risau..papepun aku yang akan jadi chef..hahahahahaha

jimin said...

hahaha...bagus molek blog mu ni oyo..bakpo tok wat kt fs nyer?