Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Malam 7 likur

Malam ini seindah malam yang lain.tetapi ade makne disebalik malam ini kerana malam ni aku berase penat..baru sahaje menghabiskan beberapa hari aku di rumah sanak saudara dan sahabat handai yang rata2 nya baru balik dari tempat pengajian dan kerja untuk menyambut hari raye di bawah ketiak mak ayah diorng..hehehehe...
sungguh tak kusangka hari2 yang sepatutnya meletihkan kerena berouase di bukan ramadhan kali ini telah terbiase dantidak timbul sedikit kehausan mahupun kelaparn disepanjang bulan ni .
bertuah la aku nie..
lagi sikt lagi nak raye
sape nak duit raye lebih?
sertailah kami...
hubungi saye di talian 012-9752680
bersame-same membina kerjaya yang diingini
chewah..cam iklan nak wat one drop perfume la plka..
tapi papehalk nak contact aku time raye nie guna no nie je..sekian.terima kasih...
JOM kita berkonvoi berjumpe2 kawan2 kita di johor,di N9 ,di kelantan,di terengganu di KL di kedah dah seluruh semenanjung..orang di sarawak tu buat bersabr yee..
ok..papehal contact aku kalu nak wat event ape2 k..
chow cincau..

4 komen telah diberi:

salmi dharmiza said...

x malu promote no hp. =p

nAna ezReenA said...

da ade da no phOne kamu :p


*mari mari dtg raye n9.. rumah sis ina & mE dekat ajerrr..*

oiyour said...

tu bukan promote...sekadar untuk memberitahu kepada yang tak tahu..hehehe

ok2..tgk la cam ne nanti kalu ade kelapangan n kenderaan..even saye nie peminat no1 public transpot,adekalenyer kerumah akak2 sekalian tiade public transpot

aReLaN said...

hahaha...mehla dtg rye melaka.sian org tu ko tak dtg rye rmh dia kt sarawak.