Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Ape korang Rase??

Patut ke aku sambung tulis drama aku tu Diari nasri??? ade lagi ke kepentingan..
blog nie bukan untuk tulis drama tak..
ape korang rase??

7 komen telah diberi:

H said...

aku baru pas makan nasi+ikan selar masak kicap cili api. so aku rase, sedap gila.


ok2 aku rasa baik ko jgn berhenti, kalo x nanti ko start kuar bunuh orang. cuak doh

Miasuraya said...

aku lagi nak dgr crite kau dr crite nasri. ni pendapat je :)

H said...

translasi:

aku lagi nak jaga tepi kain kau daripada tepi kain watak fiksi XD

oiyour said...

huhuhu..
aku nyer crite..hanya aku dan die yang tau..huhuhu..nasri nie ade la sikit2 kait dgn aku time dulu2..tapi tak semua..
ok

ok ape bunuh diri

oiyour said...

eh..bukan bunih diri..bunuh orng

Miasuraya said...

@H hahaha.

@oiyour crite ape kau makan pun best ape.

oiyour said...

aku tak makan crite..aku tulis je crite..hehehehe