Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Yugi-Oh Research Labarotory


Korang penah dgr tak crite Yugi-oh?cerita anime jepun pasal main card2 yang ade gambar monster2 dalm kad tu..aku ingat benda nie dah lame,sebb aku time kat mesia lagi aku dah tau benda nie,ingtkan budak2 je main..sangkaan ku jelas meleset..aduh..sekarng nie setiap kali aku gi Lab je..Labmate aku yang semuanyer japanese pun main benda nei..umur diorang standard umur aku jee..aduh..mula2 tu diorng ni biase2 je..just tunjuk2 card yang diorng kumpul sejak zaman sekolah rendah tu..tapi makin hari makin exreme lak..sampaikan time diorng gi beli mknn tgh hari diong sanggup beli card tu gak untuk dapatkan monster yang diorng nak..game tu dah la complicated giler..lepas tu setiap beberapa jam dirong akan main game tu ..bukan stakat lawan sesame sendiri tapi lawan dgn budak lab lain oun ade gak...selalunyer dirog tak amek kerusi aku tapi ade gak kekdang kalu budak lain datng nak main n time tu plak aku tgh merayau rayau kat dai diorng amek kerusi aku..aduhh..memang diorng tak kacau aku sebb diorng main senyap je..tapi..tak tau la s..setiap kali aku masuk lab je dirong tgh main..tau la diorng tak bz skang..thesis semua dah siap,japanese language tak yah di betolkan...lain la cam aku..kekadang tu terase tekanan dok kat lab sebb dirong main aku plak tak tau nak wat ape..research aku dah la tak improve pape

lagi..minggu ni cam nak try start a new method..tapi berase cam tekanan nak wat research kat Lab tu...kalu wat kat umah lagi la tak leh..langsung tak bergerak..dgn katil,komp,game ,movie,makann semua mempengaruhi pergerakan aku..aku tak tau cam ne nak wat..nyesal dul tak blaja perkataan marah2 dalam kelas japanese..sebb time aku rase tak puas ati aku nak cakap tapi yang kuar semua bahase yang lembut2 je..nanti kuar bahase drama terlampau plak kasar die..aduhh..so aku senyap je la..tgk dgn senyman yang manissssssss...hope lepas nie aku leh coupe dgn tekanan yang sebegini..aku terlebih tekanan sebb aku tak dapat main benda tu actuallly..nak main tapi tak reti..so ,kalu tgk je mane syok ...nak main gak..hmm..apekan daya..

9 komen telah diberi:

aReLaN said...

hahaha...ak dh lme gler tak men.dlu men la gk mse skolah mmber2 ajar tp mmg kompllikated la.kad posisi menyerang,bertahan,equip weapon n magic sme.aduh...

H said...

senang giler ah main dia, strategi penting gak tapi pakai duit byk gak ah nak beli kad2 baru... buat cam aku, main versi pasokon nye, best. tp aku pun dah bertahun tak main.. time kat mais dulu selalu ah main.

Anonymous said...

gudluck. smoga diberikan kekuatn oleh Allah untuk menyiapkan research.

salmi dharmiza said...

main kad? ish x phm...apekah yg sronoknye

H said...

kalau x phm, jgn byk bunyik :p

oiyour said...

Aku tak berhasrat pun nak main..dah la japanese..bahse tinggi lak tu..

kalu korang terase nak main datang la kenkyu aku..ik3..

H said...

main kat pc lab ko versi eigo, baru diorang cuak sikit. ahah

oiyour said...

ade eh..bagi aku sikit link nak donload..ik3

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/