Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Transfering from M to W

Arghh...kaki lenguh plak ari nie...huhu..layan alicafe just kembalikan tenaga je..kaki lenguh sape nak tanggung..thanks kepada pasukan takumei yang mantap sehingga menang emas bagi kategori plate..walaupun tak dapat cup tapi secara logical nyer plate lagi besar cup..cup stakat leh letak eskrim je wat pe..plate leh letak nasi n lauk...haa..papepun..mari kita raikan kejayaan kita..setiap kejayaan disertakan usaha dan luck..hehe..Tahniah Takumei..walaupun name tak sedap tapi terima je la..manager kita yang namekan..tukar manager la lepas nie...

berikut keputusan setiap pelawaan takumei main dalam Saitama Futsal Taikai

1. Takumei vs Utsunomiya  --  1-0  ..(oiyour)
2. Takumei vs Yamagata     --  1-4 ..(oiyour)
3. Takumei vs Gundai         --  1-2 ..(yu)
4. Takumei vs Ibaraki          --  2-0 ..(1.oiyour,2.oiyour)
5. Takumei vs Yamagata     --  3-1 ..(1.oiyour,2.oiyour,3.oiyour)
6. Takumei vs Tokyo Kosen  -- 2-1..(1.mangat,2.oiyour)
7. Takumei vs ZA kemut Fc  -- 2-0 ..(1.oiyour,2.kerel)

yang paling memeranjatkan semua gol dijaringkan kurang dari 10 minit.hebat tak diorng nie semua..haa

thanks gak pada yang support n menyaport..
Gambar2 nanti akan di upload oleh Photographer yang dilantik khas.nantikan nyer di FACEBOOK
n this is my 1st medal in Japan..im so glad..ingatkan dah tak dapat pape medal pun selama dua tahun nie..

4 komen telah diberi:

salmi dharmiza said...

tahniah

Anonymous said...

Tahiah Oyouir

Reza said...

bgs!!gamba nnti ko upload.gamba kite.haha.

oiyour said...

thank you kepada yang ucap tahniah..aku akan lebih berusaha untuk dapat bnyk lagi medal lepas nie..

reza..mane gambar..upload laa