Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

紅葉(kouyou) 40 minit

Aaaaa..sungguh segar hari nie dengan bengun tanpa ada paksaan seperti pergi ke Lab atau pun Baito..Ini semua sebb aku dah agihkan Baito aku pada kouhai tokai yang seperti biase tidak akan menolak jika ade baito yag menanti diorng..arghh..jam menunjukkan kol 10..aku segar bugar kate kepalaku...Msg masuk ke dalam kotak masuk..tgk2 mijah..memberi arahan spaya membawa air dan alas duduk sepagai persediaan untuk kita ber KOUYOU (tgk daun luruh)..memang aku bgn tu terus mandi sementara menunggu kol 1 untuk bersama-sama mijah pergi ke garden yang dituju..lepas berbincang2 dgn daus n kerel yang tgh syok melayan PES 2010,sorang cakap kol 1 kat garden tu ,ade cakap kl 1 kat eki..last2 sebb semua buntu mencari penyelesaian,kitorng tenangkan minda dgn bermain PES 2010..heheTeruk gak la Daus kena blasah dgn kerel(1-0,0-0,1-1)..aku?aku tak main sebb masih dalam proses menyelami skill terhebat PES 2010..ik3...aku tgk je time tu..tunggu punyer ]tunggu jam menunnjukkan kol 1245 dan emel mijah sampai yang berbunyi 'ei..aku tgh bersiap korang gi la dulu..'so betol la kate kerel yang kol 1 ade kat eki hazama.tgk2  masih awal untuk kerel mandi so,diorng ni layan lagi 2 game..huhuhu.selang beberapa minit lepas tu,emel mijah datang lagi yang berbunyi'ei,korang mane..aku dah kat eki,aku gi dulu la eh'...senyap..terdiam..takpe..tunggu kerel mandi pastu terus gerak..dalam perjalanan tu kena beli minuman semua dah amek mase lame gak la...last2 bergerak dari Takao kol 3 lebih..samapai kat shinjuku je emel mijah membuatkan kitorng sesat..kamagome ke komagome??tgk2 takde kat keitai..last2 kol mijah..rupanya komagome..mijah salah tulis..kitorang jadi mangsa disitu...Akhirnya..samapi gak ke destinasi..nak msuk padang tu kena bayar la plak..aisehh...time bayar tu siap orang kauter cakap 'dik,padang ni tutup kol 5,ade 40 minit je lagi..ok ke??' aduh..bnyk cakap lak makcik nie..orang nak cepat..masuk padang tu terus mencari diorng..cari punyer cari dengan direction dari MIJAH..kiroang sesat seketika tapi akhirnye jumpe gak..masing2 semua dah terbongkang(piji,fak,aliah,fareez,comot n MIJAH) kekenyangan..FAk datang paling awal sebb die gi test ujian otak..otak die jadi bahan uji kaji sebb power sangat..orang jepun nak kaji..pastu piji datang dengan aliah n fareez bawak nasi lemak..dannnnn comot dan mijah yang berjanji dgn fak kol 1 di garden tu datang kol 3.ik3..huhu..anjakan 2 jam kalu berjanji dgn mijah(hihihi..joudan)...Kitorang ni plak dengan baki 40 minit yang ade tu just makan je sisa2 (laksa MIJAH,nasi lemak aliah n coklat cheese kek comot)..perghh..sedap2 tak terhingga sehinggakan terlupa tujuan untuk berkouyou..bile sedar2 dari dibuai kesedapan bersantap tgk2 dah gelap..pokok dah tak nmpk ,jam tunjukkan kol 450..arghhh...KOUYOU KU UNTUK BERMAKAN JE KEEEEEE!!!!!..sebb tu la taun nie takde gambar daun luruh..sumimasen ne minna....kitorang mangse dalm kes nie..huhuhuhu...MIJAH...MIJAHHH..saje je sebut name mijah..mijah tak bersalah..ik3...lepas tu kitorng gi tgk crite 2010 kat ikebukuro....tapi Kasut Zara lawa laa..Piji jom shopping Jom!!

3 komen telah diberi:

mijah said...

DARNNNNN.....kaw2 aku jd tajuk utama topic ko...hahaha...jgn kecewa...semuanya qada' dan qadar Allah...hihihi...really had a gud time wth u guys...i loooooike...mggu ni party raya kat ueno park...ade BERANI...? hahaha

aMaryLLiXe said...

ada ada..yg pnting syuugo kne awal , aku x kesah!penat aku tunggu korang dowh!

oiyour@lab said...

mijah-->ko bukan watak utama dow..ko watak antagonis..ik3..minggu nie kat ueno?kol brape? kena bajet 2 jam awal nie..ik3

aliah-->sorry la wat korang menunggu.kami ni mangse keadaan..ik3
minggu ni ade lagi eh,..tgk la cam ne