Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Aku di sini mengucapkan selamat hari raya Aidil adha untuk sesiapa umat islam yang membcac blog nie..aku tidak dapat bersama memeriahkan embassy taun nie sebb ade kelas..time ni plak aku kena presentation..so taun ni aku beraya dgn makan kuih kertas a4,Kanji yang tak faham dan sedikit slide dari power point..uekss..mane ketupat semua..rendang gurai takde kee..ik33..nak..masak sendiri la wei..hang kat perantauan takde sape2 nak masakkan..hihihi...

semoga raya tahun ni membawa seribu keberkatan..
kepada mama ku yang kini ade di tanah suci mekkah,anakanda memdoakan yang terbaik untuk mama dan berharap tuhan menerima doa mama ku nanti...ISyaAllah....sekian..wabilahi taufiq wa hidayah..assalamualikum warah matulllah..

2 komen telah diberi:

aReLaN said...

selamat hri rye.buat la korban lembu sekor yor.hahaha

oiyour said...

selamat hari raya gak kat ko..moga2 ape yang dihajati tercapai gak..