Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

minggu ini...

arghhh...paling tak suka setiap kali hari isnin..tapi kenape aku boleh menulis pada hari isnin,sebb hari ini aku tak gi u..hahaha.aku memontengkan diri kerana nak cuti 4 hari berturut-turut..hahaha..
Dengan research dah makin exreme dah prof aku nie...setiap minggu berceramah je sampai kol 6 ptg..aduh..tak tahan aku..tapi nak wat cam ne..soro2 nak wat thesis nie kena la extreme nie..hehe..kalu aku tak wat sape lagi nak wat?even partner kenkyuu aku adelah cikgu aku sendiri tapi aku ni nanti kalu tak wat pape nanti tak tau ape nak wat kalu gi u.orang lain tak datang sebb sakit ke ade inteview ke tapi kau tak datang sebb ape?..haaa..tu yang aku malas pikir n aku datang u tu..hehe..
minggu ni adekah aku akan min futsal lagi seperti minggu lepas??4hari aku main futsal..waaa..renzoku sikit...
minggu ni ade yang spesel.?nanti kan..aku nak menulis..diari nasri episod baru..nantikan..tunggu!!!

2 komen telah diberi:

salmi dharmiza said...

ingin hujung minggu.... (>.<) save some..

oiyour said...

save for life