Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Sekebun Cinta Yang Berbunga

TAjuk post tak nak meleleh plak kan..tapi sebenarnyer xde ape2 pun..
just nak wat posting baru je..nak crite la lepas aku balik dari mesia nie ape yang berubah ..
aku rase diri aku makin gemuk..masih in mode raye lagi perhaps..hahaha..tapi tak timbang lagi...
tapi yang aku pelik orang2 mesia sekarang makin mengecil la..aku tak tau l;a kenape..aku mane leh tinggi lagi sekarng tapi member2 aku semua lagi rendah dari aku...ape kes orang makin kecik nie
aku dah gian nak main futsal kuar asap kat mulut..jom rakan2 main futsal sampai malam?
Rakan2 aku semua dah nak kawin..
aku ? kawin? lame lagi la..hahaha(sape yang terase tu bersabar yee)
Cikgu ucap Tahniah kat aku sebb aku dah balik jepun..adekah tu satu hinaan atau pujian...
HAri ini aku datang lab aku sorang je budak 4th year..budak lain semua tak datang...or datang lambat..adekah aku dah berubah?
Aku nak gi Homestay Jepun..sape nak ikot??..mari kita merasai nikmat idup care kampung di jepun...hehe..PM me plzzz..
Lesson i earned today is talk less type more...
Handphone aku bengong..cube msg aku ,komfem aku tak reply sebb msg2 korang2 semua tak sampai kat aku..aku tak tau kenape leh jadi cam tu...semlm tak leh send msg..haaaaa..geram2
MAri kita belajar..
Malcolm in the Middle
Syahmi in the Edge



3 komen telah diberi:

salmi dharmiza said...

nak ikooooooootttt homestayyy~ huhu (adekah saye dijemput?)

ek eleh. jgn la pandang rendah/kecik kt org2 yg agak lambat membesar bebanding ngn kamu tu. -_-" hihihi

keitai kun, odaijini.....

aReLaN said...

wop,homestay ktne hah???nk gk.hohoho

oiyour said...

homestay kat jepun mahal laa..ade yang kena gi seminggu,10 man...
so aku decide nak gi ryoko yang keick2 je..hehe
sape2 nak join nanti leh bincang..