Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Megan Fox



ape pandangn korang tenteng megan fox?
kalu korang tgk gambr nie korang rase ape?
adekah die nie sempurna atau tidak?
cukup ke sifat2 die tu..
ataupun ape pandangan korang kalu korang nampak die cam tu?
adekah perempuan semua begitu?
sila lah tgk cerita jeniffer's body lakonan megan fox
aku ade nak kasi korang tgk tapi aku rase tak sesuai kat sini..so
sape2 nak boleh la PM aku or ape2 pun...
hehe..maybe bukan penting sgt pun..hahaha...

6 komen telah diberi:

salmi dharmiza said...

wowww megan fox! best ke cite tuh? hmm.. kasik la review skettt...

Anonymous said...

megan fox..ade org ckp dia trans-gender tp x tau le btul ke x..huhu~

Miasuraya said...

transgender... manedeeeeeee. kalau ye punah la harapan lelaki sedunie.

oiyour said...

salmi-->hmm..actually tak tgk pun crite tu tapi tu crite horror la..kamu mesti tak nak tgk..haha

anynomous-->penah dgr gak..tapi barng baik beb takkan laki kot..hahah

miasuraya-->harapan aku tak musnah pun even megan nie laki..hahaha..tah2 ko nak sgt die jadi laki eh sebb ko leh ngorat die..huuuuu

shineeshimizu said...

oooo..megan fox nie..ak ade bace sbb orng ckp die ni transgender sbb pengakuan die sndiri..sbb dulu die ckp die x cntik..nmpak mcm mak nyah..tpi skng..SUPERB!!!

oiyour said...

知恵だhちぇckだh。。度kとrp利ヴァ手知恵さh巻知恵ぽmぱん。。ふふふh

die dah check dgn doktor private die n doktor tu sahkan die pompan..huhuhuuh