Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Kenkyu

Kenkyu....

Pagi-pagi bangun penuhkan selera,
Di atas meja menyantap mana yang segera,
bingung seketika tak tau nak wat ape,biarkanlah,
mengangkat tuala,lupus hapus semua hama.
Picit sana,picit sini ferrari light blue abis begitu sahaja
sikit biru,sikit kelabu, x sepadan tapi kupakai jua,
hanya cukup syarat untuk jadi golongan normal di atas dunia.
Enjin moto dipanaskan macam nak pergi Sandakan,bunyi cam 500 cc tapi boleh pergi hanya 49cc,
cukuplah untuk melajakkan setiap kenderaan di depan lampu jalan.
Sampai sampai kena marah dengan orang yang lebih rendah,macm s*** freak,better dengar dengar budak usrah kasi ceramah,menyampah,kena buang sampah,kemas meja yang bersepah,korang memang sampah,wat aku terlepas Asar,sebb dengar cakap kosong korang pasal robot yang tah pape tah.Dalam sejarah,aku balik kol 6 setengah,tapi tak wat apa apa,esok lagi lah menyampah kalu korang teruskan bersampah,yang hanya pentingkan salasilah.
Selamat cikgu ada tolong buang fikiran sampah,bukan hanya sampah tapi aku juga,sebab aku juga bakal jadi sampah..Sayonara Oiyour Selamat datang Sampah..
better buat baito sampah,bukan dekat kanagawa tapi dekat sini hah..kurang sikit masalah yang bertimbun sejak dulu kala.Hopefully tawaran di terima untuk sambung belajar,bagi mengurangkan tekanan di jiwa.
P/S: buat post nie depan team mate kenkyu yang sedang bersampah dan dalam bilik research..yeah...

0 komen telah diberi: