Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Hanami 2009..for those who have or will have Family

Hanami..tahun lepas aku sambut kat Sakura gi cyou..time2 baru datang je sakura dah start mekar..skang plak..time2 nak bukak sekolah ni plak Hanami muncul lagi..
tapi kali ni aku pergi bersame2 orang lain ,tidak same cam aku gi tahun lepas,golongan kali nie adelah golongan yang dah berkeluarge atau bakal berkeluarge.Siap bawa anak lagi(sebenarnyer tak nak bawak tu,tapi suami pakse..hehehe)..dan kelebihan bersame orang berkeluarge nie ade lah boleh dikatekan masakan diorng ni semua sedap2 dan enak2...so tidak hairan la aku boleh kenyang perut lepas mengisi sedikit saje juadah yang ade time tu..fuhh..
otsukaresan la kepade sape2 yang masak2 tu..Aku just provide air dan ape2 yang sepatutnyer..air bujang,belom berkeluarge.hehehe
thanks you all

0 komen telah diberi: