Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Journey to the west. episode 5,6,7,8,9,10....

Oleh sebb malas sgt nak tulis semua2 skali aktiviti aku sepanjang balik mesia..aku tulis la semua skali..senang sikit..baru leh tulis entry baru..ade bnyk dak yang tertangguh nie..hehe..ok kawan2 enjoy it..kuang2...

Journey to the West episode 5

Aku lepas dari kl terus ke seremban melawat moksu aku..pastu kitorang terus ke Kelantan tgk anak sedare aku yang baru lahir..ade la gi jalan2 sikit beli baju n soething kat pengkalan kubor n rantau panjang..buat aqiqah pastu balik..byeeee

di seremban..b4 ke kelantan


anak sedare baru..Aisyah nur Izzati


antara tempat yg dilawati

Journey to the west epi:6

balik dari kelantan terus aku kena sambut member2 aku kat Kota tinggi..ade la jugak budak2 ni yang dok kat umah,wat praktikal..yang lain semua dah kat luar bz dgn study diorng..so jalan2 sikit2 kat Johor Bahru..tenanagkan minda..hehe

member sekampung aku..tunggu LIne clear..haha

makanan yang best..chicken chop

waaa..naik kreta..mlm..blakang aku?dont ask la

journey to the west epi:7

haa..after that aku telah melanjurkan diri ke singapore..negara terkecil area Malaysia..best la gak..tapi penat gak jalan2..dah la tempat paling menarik kat singapura tu tutup..damn laa...

Mrt..LRT singapore

Singa yang ditutup..jahat betoll..


Antara tarikan di Singapura

Journey to the west epi:8

Lepas memenatkan kaki ku ke singapura..esoknyer ade lah perlawanan futsal tertutup Jad..Kami selaku senpai telah dijemput bagi menjuarai perlawanan nie..hihihih..memang dalam jangkaan sensei tachi smua..kami juara..tanpa kami tiada lah juara tournament tue..hehue..
Finalis dan CEO YPM..cool man

Team Senpai..

team yang menang..congrats..taun Depan ajak lagi laa..

Journey to the west epi:9

Lepas main bola tu aku ade la gi jumpe Member2 JERKS aku kat Bangi n Selangor..cam biase la..tapi mesti takde port lain nak lepak....asek kat PACAK jeee..Seks 15 bangi..korang tau la kalu korang budak bangi...Pastu datang ke rumah apis sebb nak tgk apis perform at that night..hehe..sempena pelancaran album baru kwan Apis yang juga seorang lecturer kat Kolej swasta....
Fatboy rapping..haha..tunjuk belt baru tue..


the Phallant(betol ke aku eja)..without yuujin


journey to the west epi:10
lepas tu aku ke kota tinggi semula..tgk abg kawan aku kawin..orang panggil die tabung..yak tau nape..tapi aku telah terlantik secare tidak sengaja jadi photographer kenduri kawin...
haha..dah la tak pro..amek je laa...
ni la pengantin perempuan...

berarak laa korang semua..yeay..

Selamat pengantin baru..


Journey to the west epi:11

After the performance,apis went back to japan..but i still in my place..a plece of my head..mean..kat diri aku laa
then aku..my last destination pergi ke bangi..wat makan2 untuk member2 aku b4 aku balik..best la jumpe ramai2 ..banyak cite kuar..thanks guys sanggup datang dari jauh..just nak makn je...hehe.
haha..thanks guys


Antara yang hadir...

makanan dah sampai...

9 komen telah diberi:

aReLaN said...

power gler ko wat matome.hahaha...nnt ak dtg amek gmbr2.

Hafiz said...

hahahha sukati je bubuh nama hahahha

gamba zip pastu send je ah internet laju haha

oiyour said...

hafiz--->aku tak reti eja dow name group ko..sorry la kalu salah..

arelan---->datang la..lehkutip duit ko skali//hehehe

aReLaN said...

hahaha...tp brp bsr kah fail gmbr2 tu???klu bsr sgt mmg ak kna bli hard disk br la.

awek kuden said...

kuden merajuk

oiyour said...

arelan-->besar gak la..bnykkan..hehe..slr plak tu

kuden --->alaa..jgn majuk..bukan tak nak tulis tapi takde gambar..nanti mintak kat ain saye tulis pemakann seafood yang sedap di JB

Hafiz said...

resize ah gambar tu, gambar size besar2 mottainai ah. gambar 5-6megapixel pun dah cukup kalau nak print gambar lawa.

lain ah kalau kau nak edit mcm2 gambar tu mmg ah guna slr nya quality. kalau setakat nak simpan dlm pc + printout, satu gambar 1mb gurai pun dah okay dah.

oiyour said...

wekk..
taknak..membazir mase..haha
nanti aku nak edit la..

aReLaN said...

xyah resize.ak suka gmbr berkualiti n bersaiz bsr.hohoho