Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Sekitar Luruhan Hakone

Hi Jack,
hmm...kerana kesibukkan membuang mase terlampau sangat..sampai terlupa plak aku nak upload gambar...ini adalah koleksi gambur musim leruh time aku gi HAkone(kawasan atas gunung yang ade tasik)..lawa gak tmpat tu...so ade la beberapa keping gambar aku amek sempena hari melihat daun merah(紅葉)...
Pergi dgn 2 buah kereta besar..sebenarnye nak pergi 5 kereta..tetapi 3 kereta bergerak lambat...(mentang2 kereta semua laju2)..tetapi akhirnya tersekat juga keran traffic jam yang amat dasyat sehinggakan driver kami tersilap jalan seketika sambil berehat di 7eleven...
lama gak amek mase gi sane dari tokai university...
so berhiburlah kami bersama jejaka2 lain semua..hihihihi...
so ni lah sedikit sebanyak yang dapat aku amek..have fun


Pemandangn pertama Autumn Japan
kanak kanak riang bergembira tak jejak dunia

Bekas bandar Hakone .skang dah jadi moto hakone dah



Wak ketakutan melihat flash kamera aku(belom beli D80 lagi tu)




pemandangn dari kapal yang bergerak mengelilingi tasik Hakone




Melihat cabaran yang datang dari depan





PErnahkan merasai semua ini?






Pokok berdaun merah..inilah Kebanggaan Musim luruh Jepun







Tak tahan sejuk walaupun blakang tu cahaye matahari








PEngembaraan berakhir di sini ka..



bukit yang berwarna warna.
timbul tanda tanye..Bukit sebenarnyer warne ape?




Kamera tertutup dalam kereta ODISI


YOU HAVE TO FINISH WHAT YOU HAVE START

SEKIAN...
TERIMA KASIH...
ENJOY YOUR LIFE UNTILL YOU CAN'T


4 komen telah diberi:

aMaryLLiXe said...

cantik2!!

nAna ezReenA said...

wo0o0ho0o0... mahu bli d80 kah? baek bli d90 trus.. puas ati =P hihi

oiyour said...

beli d80 la..baru menarik n tertarik..bukan seatakt menarik je
heheh

aReLaN said...

aik,ktorg grk lmbt ke korg grk terlebih awal dr yg korg sndri jnji????hmmm