Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Malaysia Boleh!!!!!!!!!

Tanggal tepat tepat 1hb november hari tu..berlangsung satu event futsal antarabangsa bertempat di yokohama..ramai negara yang mengambil tempat dalam acara ini yang dianjurkan setahun sekali.Tidak ketinggalan wakil dari Malaysia yang turut mengambil bahagian..Malaysia ditempatkan bersama saudi arabia(imam masjid hachioji pun ade..BAshar),peru dan ukrain(shevchenko)...
1st game kitorng lawan ukrain..kaw2 kitorng titik..tapi last diorng kejar..slamat la mase dah abis..kitorang menang 4-3...
2nd game kitorng lawan saudi arabia..tah ape tah pak arab ni wat kat kitorg.kitorng main tak betol..1st2 tu memberi tentangn sengit seri 2-2..last2 tu diorng main laju giler(import budak jepun n peru boleh laaa)sampai kitorng x dapat manage..diorng tibai kitorng 2-5....time ni aku paling bnyk kena tackle..ishk2
3rd game paling best...lawan peru..dalam bnyk2 team dalm group ni peru paling sistematik care diorng main...tapi time lawan kitorng die main dah tak betol..sebb kitorng leading 1 dulu kan..diorng main tak bukak n x sistematik..passing semua tak jadi...diorng tak leh main dgn budak mesia sebb mesia main one on one kan..diorng tak leh nak passing..hahaha..last tu diorng score 3 bijik...pastu Aku masuk ganti player sorng ni..aku main kaw2 gelabah...last2 minit aku dapt score 1..hahaha...kire nyer dalm league ni mesia paling bnyk boloskan peru..2 tuu..kitorng kalah bermaruah 2-3.......
kitorng x dapat masuk pusingan kalah mati....zannen....
Menu untuk tambah stamina bg pasukan mesia pagi:mee hoon goreng,tgh hari:Nasi lemak..hahaha..kaw2 tambah stamina...
Mungkin Taun depan boleh menang kot..dah ade pengalaman ni...hehehe..

Malaysia Boleh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

team Malaysia n Peru
Kawalan Ketat dari aku sampai die nak main blakng...

Ready to shoot..on ur mark, get set,gooooooo!!!


Perbincangn untuk musnahkan tembok lawan




Walaupun aku tak suka no 5 tapi aku Redha...




Malaysia n Saudi Arabia
Bergambar selepas dah tau tak layak masuk suku akhir


















3 komen telah diberi:

fareez said...

aku x main patut la kalah

oiyour said...

sape suruh ko bnyak kerja..haha..tapi ade budak same muka cam ko dow kat sini

aReLaN said...

fareez keje apa nya???aha,ak tau.hahaha