Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Raya Di yamanashi...

Tanggal 3 syawal,aku telah menggerakkan sendi2 seluruh badan aku untuk berkunjung ke Yamanashi untuk berjumpe dengan kawan aku..sebenarnye nak gi sane dgn satu matlamat iaitu untuk bermain bola sahaja tetapi ketika 15 minit sebelom beertolak aku telah di influence oleh kwn(reza laa nie) aku tok bersame same menyambut hari raye pada hari ahad..dengan itu aku terpakse la memanjangkan cuti aku di yamanashi selama 4 hari..fuhhh..dalam 4 hari tu gak la aku bermain bola bersame same mereka..tak kira injured ke tak tapi semua dah sangap so main je la..nak cram gak la kaki aku...tapi takpe..aku main kejap je... tapi memang best la budak2 kat sane..minna arigatou gozaimasu...mane2 yang aku kenal(reza,pak tau,syamil, pakcan,ojan,haris, sani,boss,odeng,abu,duei,dota,fakran,mana,jazz,hanif,kungpow,razee,mamak,aie n semua la)..arigatou atas layanan korang...nanti datang tokyo contact2 la aku...INsyaallah kalu ade tujuan ke atau ade kelapangan aku datang la lagi..kite main bola time fuyu(snow) plak..baru


















Inilah Wirawati Yamanashi Universiti..Ade yang kosong lagi tue..pilih2 la..hehehe














budak SAS yang ade kat area situ time raye..hehe..hidup SAS..tapi aku tak GAY..hahaha----->















<---Budak budak Yamanashi semua skali..Aku je bukan dari area situ..hahaha
















Ikot jyunban ketinggian..nampak nyer aku still paling tinggi lagi..hahahah.pe ni! odeng kalah dengan ojan ----->














<---Aku n Reza...member kat Sas dulu..dier ni la influnce aku sok dok sane lame2..kang dah ade orng marah..pe la ko reza...














Wirawan Yamanashi..ade yang tak masuk lagi nie..pak can takde, anip takde--->















<----Reza dengan kawan dier..aku nie menyebok je..hahahah















<---Budak taun 1st...Kanak2 lagi..heheh menyambut birthday Boss(yang baju kuning ijau tue..same tak dgn boss JAD?)

Aku tengah interview captain bola Nashidai merangkap perancang Majlis HAri raye nie--->














<---Team bola Nashi dai..BAkal gemparkan Gifu taikai




















HAPPY BIRTHDAY TO bOSS YAMANASHI N SELAMAT HARI RAYA KEPADA KORANG SEMUA..MAAF ZAHIR DAN BATIN



4 komen telah diberi:

mamimumemo said...

ii naa...

aMaryLLiXe said...

oyooo..bler open house umah ko? aku nk dtg..heheh

MiaSuraya said...

yay :)

oiyour said...

hehehe..open house umah aku tnye kerel..aku takde kot nanti...