Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Hari baru...

yaa..sudah lame tak update blog..baiklah..rasenyer lepas nie nak mulakan balik penulisan aku setelah sekian lame aku mendiamkan diri.Banyak yang berlaku dalam idup aku nie.so kena take time to cool down..dan dalam mase yang same tu gak la macam2 yang berlaku...semua berlaku dalam sekitar kawasan idup aku je..tak lari jauh..Minggu lepas baru dgr brite pasal orang Osaka kena Impreza..eh slah2..Shingata Influenza,tetibe semalm dapat brite plak virus tu dah msuk HAchiouji..dekat2 bahagian selatan..kawasan katakura dan hachiouji minami no..perhhh..dekat je tu..budak sekolah menengah yang kena..aduh2..cam ne nie..takkan Takudai pun cuti gak..hmm..papepun kena la kita berhati2..pakai topeng..tapi sekarang topeng dah abis dijual..masalh plak...esok2 tak tau la ape lagi barng yang abis..semalam aku kena gigit nyamuk..apstu hari nie rase kurang bermaye..adekah aku kena jangkitan??..tapi lom demam lagi la..dou suru?
dou omou??

4 komen telah diberi:

shineeshimizu said...

tu shingata penyakit malas ,sbb tu x bermaye tu...hahahhaha

oiyour said...

おお ye ke..nyamuk tu jahat la kirenyer bawak virus malas niee
haha]

Shauki said...

Terima kasih oiyour
sajak mu sgt bermakna buat diriku yang sudah tersedia malas ini

jikalau benar yang diperkatakan anda itu, mulai sekarang saya berazam utk menjadi lebih rajin,
saya akan lebih rajin utk TIDUR..

terima kasih oiyour :D

oiyour said...

same same kouhaiku...haha..
sajak tu bukan tok ko je..tok aku gak..aku dah jadi pemalas..ari2 gi kenkyuu mengadap game freecell..bosan gile idup..hahaha