Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Selasa..

hari selasa aku anta thesis..tapi sampai ke ari nie aku tgk cerita,
hari selasa depan aku anta thesis,tapi baru hari semalam stat experiment.best kan ?
hari selasa anta “概要”, tapi ari ni baru sensei tgk2 mane2 yang salah..haha..lawakkan?
hari selasa....even skang pun tak tau wat ape..
takpe..berusaha..orang jepun pun skang dah cube2 try adab membuat adab buat kerja last minute..hehe..terpengaruh dgn orang melayu la nie..kuat betol kesan orang melayu kat jepun nie.kekadang tu tak tepati mase gak..same cam orang melayu..haha..

hari selase.

ijou..n..recently,aku nyer hot komen ni bnyk orang bagi spam..ade sape2 tau cam ne nak avoid benda nie atau nak buang terus spam2 nie..
pertolongan anda amat diperlukan..ok..ijou

2 komen telah diberi:

kyo_9 said...

pastikan ko set orang2 yg ade akaun jer boleh komen.. senang citer~

Miasuraya said...

orrr enable word verification kat comment settings.