Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Plan to Korea...

Ayo hang sayoo

haha,..my name is syahmi
i plan to go goliday to korea.
but i don't have accompany.
anyone interested?
 about schedule?..it will be post sooner or later..hehe

11 komen telah diberi:

kyo_9 said...

jom gi~
ak dah plan lame ngan sya2 n zahir.. diorang siap dah reti bahase korea.. so patut xde masalah~ kononnye nk g feb dpn..

oiyour said...

ok gak..jom..
aku pun plan time2 tu gak la

mr D said...

woit..aku berminat...nanti,,setkan tarikh..pastuh inform aaa mende2 penting cam tempat tdo,,lokasi lawatan,,harge...

Anonymous said...

klu ko leh setkan tmpat tido je pun ok..ngan orng yg tlng guide...then pasti rmai nak join...

mymirotic said...

suka ati je guna nma org,saido..ish3
privacy2...=P

sejak bla le leh ckp korea...tau bca hangul je pun. tu pun bkn tau mksd pun..kui3

aReLaN said...

ak pn join la klu gtu.boys trip ke ni????

salmi dharmiza said...

nk gi korea jumpe syahme.

AjiGiJiss, AiN Kici said...

kalo pompuan leh ikut..aku nk nyibuk

oiyour said...

plan ni lom kettei lagi onlyu man or dua dua leh gi..aku tgh cari tmpat menginap dulu nie..wat mase skang lom jumpe..
takkan nak serbu rumah member2 kita kat sane kan..kita sewa hotel la..hehee
tarikh tu maybe bulan 2 kot..

bawah 5man leh la kot...hehe

aMaryLLiXe said...

ikitaiii...kedo...ehem ehem...=P

org kater sinie murah

http://www.seoulbackpackers.com/main.html

oiyour said...

ow ye ke..thanks aliah..
sankou ni naru