Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

#bersih kah baju anda?

9 julai ni ade perhimpunan yang akan mengumpulkan rakan2 sanak saudara dari seluruh malaysia bagi menyambut 2 mempelai iaitu kawan aku dari johor..tahniah buat achos n adik demam(panggilan aku kat mazhan time main bola mase darjah 5 sebb die demam time selection..haha)...
9 julai ni jugak aku dengar cerita bakal berlakunya perhimpunan bersih .aku pun tak tau bersih tu ape..tapi yang aku tau bersih tu adalah satu ideologi bg membersihkan sistem pilihanraya di malaysia..bagus ape ideologi ni..tapi kita kena tgk gak cara diorng merealisasikan ideologi ni..kalu menyimpang dari tabii orang kat mesia kita patut hindarkan la..same2 la kita tgk nnti mcm mane n bagaimane...
9 julai bermaksud 8hari lagi dari tarikh aku tulis entry ni..seminggu sehari..orang akan cepat mase berlalu..tpi diorang tk sedar sebenarnyer mase berlalu pada kadar yang tetap..takde cepat takde slow..mungkin betol gak orang cakap pemikiran kita ni mengatasi masa..sebb tu kita tidak sedar masa berlalu sedang kita berfikir..
 dengan bertapakkan pemikiran ini mungkin orang seperti Prof X dapat di realisasikan di dunia nyata.
              harap bulan 9 nnti masa akan berlalu dengan slow..hopefully...

3 komen telah diberi:

kyo_9 said...

ayat terakhir tu terlalu abstrak ntk orang seperti ak paham..

lol..
ko ni bile nk letak batch Bersih kt profile pic FB?

oiyour said...

ape yang ko fhm ni saido??hihi
aku selalu pakai baju bersih, takperlu letak batch ape2..hehe

NormaLiza Mah said...

Jam tu sgt cantik...........
singgah ytk klik2 n baca entry...
teruskan berblogger dan menabung dgn nffng..
singgahlah & klik2.
http://santaileeza.blogspot.com/