Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

He just like a pig

0 komen telah diberi
I walk down the street,
Saw a million of ugly dirt,
Thought there was a flood,
But it was the effect of the pig.

He walking alone in the middle of the dirt,
taking care just only his beg,
Nobody want to near him,
Afraid of his bad mouth n stinky smell,
Of course he just a pig.

If i given a chance i want to kill him,
If i given a knife i want to cut him,
Coz he so selfish n dirty,
And bcoz he just a pig.

When i look back what i have done,
I never thought he is the ugly pig,
He just a pig with different nose,
His attitude make everyone who knew him vomit.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:World

Karma Velocity

1 komen telah diberi
Haih.. Terasa nak menjerut leher ni tp xleh..
Aku persembahkan kepada pengunjung setelah sekian lama aku x tulis kat blog ni..

Setelah memberi seribu satu sesaran,
Jangka masa masih tercatit di benak minda,
Tidak terlintas salinan nota,
Sejarah bakal tercipta hangus ternoda.
Keluk resah mencari skala ,
Kelu lidah kaku membisu,
Fikiran tertumpu hanya yang satu,
Karma velocity pencetus idea baru.





- Posted using BlogPress from my iPhone

keruhan di balik mimpi

2 komen telah diberi
Aku tetibe terase pelik.. Dulu time aku kecik2 aku suka main hujan.. Mak bapak aku akak aku semua biar je aku main ujan. Tp skang ni aku tgk, bile ujan je org semua soh anak2 masuk umah kalu ujan n kalu anak2 die nak mandi ujan semua xleh.. Knape ek?? Mubgkinkah ujan skang dah x sebersih ujan dulu . Perhaps ujan asid ??? Atau mungkinkah dunia ini mengalami perubahan.. Zaman skang kita tgk bnyk dah benda berubah.. Bukan stakat lapisan ozon je menipis tp skang ni golongan yang minat golongan sejenis pun dah bnyk..skang ni pun kalu kita tgk perubahan2 ni ade yang baik n ade yang tak baik.. Ape ape pun kita yang tentukan.. Aku ni saje je.. Test application baru.. Thanks to mi coz syoukai kan this application... Ijou