Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

seminggu di atas baru

2 komen telah diberi
haihh..penat juga rupanyer berpindah rumah nie..
aku ingat macam main masak2 time kecik2 dulu..haih..tenaga kering ,stamina kering n duit pun kering..
huhu..dah la duit tak masuk lagi..tapi aku hanya perlu bersabar sahaja...
seminggu nie semua benda baru..aku pergi lab aku dapat meja baru n kom baru..lepas ni takde la aku duduk depan pintu..aku dah dok blakang2 dah..susah la korang nak nmpk aku..hehe..tapi masalahnyer..tak sampai 4 jam aku guna komp baru aku..terus rosak..tak leh on.aduhhh..cam mane nie..aku tak tau nak wat cam ne..dah penat belek-belek..last2 tak leh gak repair..senpai aku pun cakap tukar je yang baru..kena tunggu minggu depan lagi..so aku tak leh wat pape la kat lab sakng..komp semua tak leh nak guna..kena guna iphone jee..so aku dok lame2 kat lab pun tak guna..so aku balik awal laa..ahahah...
rumah baru aku pun same gak..tapi komp takde la rosak..just suasana baru dok sorang2 pastu tgk crite puaka gunung raya..perghh..menyeramkan..sampai aku terikot2 bace ayat kerusi mase nak tido..hahaahah..takpe2..tu la..nak tgk berteman segan plak nak panggil sape2..haihhh.....tgk sorang laa nampaknyer..
lepas ni leh lah call rumah kat mesia sebb dah ade internet..
tapi iphone aku wat halla...kena upgrade 3.1.3..dah tak leh guan skype via iphone kalu takde wireless...uhh..
lepas ni..mungkin akan bnyk entry yang mengarut2 akan aku tulis..sebab time bosan nanti mesti terase nak tulis..ok..
tunggu la ketibaan..soieba..dah lame tak tulis diari nasri..hmm..nak sambung ke tak nak ek..tolong fikirkan...