Featured

Penglipur Lara

Mengandungi seribu satu kata yang mengungkap seribu satu cerita di dalam seribu satu suasana yang lahir dari seribu satu jiwa .
There was an error in this gadget

Cubit Kaki

2 komen telah diberi
Berlalu la sudah hari selase yang kau cakap ari tu..hmm.Alhamdulillah
Tapi lepas ni ade lagi presentation untuk final semester...
Haih..kena bangun pagi lagi..untuk presentation ni bukan ape..aku paling tak suka sebb ade latihan...latihan dah la memakan mase yang lame..sgt lame..sehari tu tak abis..sambung esok..padahal present nyer 10 minit je..
Sebb ade latihan la aku kena bgn pagi hari2..dah la aku naik motor..komfem kaki aku kebas nyer la..
ade sekali tu aku cubit kaki ak tak rase pape..perghhh..memang sampai ke tulang sum sum..
lepas ni kena pakai kairo(sejenis pemanas mudah alih) la nampaknyer..
Seperti jatuh di timba bulan..tu yang aku rasekan dan burung pungguk..

Is there any advice untuk elak kejang kaki ketika menunggang motosikal?

Selasa..

2 komen telah diberi
hari selasa aku anta thesis..tapi sampai ke ari nie aku tgk cerita,
hari selasa depan aku anta thesis,tapi baru hari semalam stat experiment.best kan ?
hari selasa anta “概要”, tapi ari ni baru sensei tgk2 mane2 yang salah..haha..lawakkan?
hari selasa....even skang pun tak tau wat ape..
takpe..berusaha..orang jepun pun skang dah cube2 try adab membuat adab buat kerja last minute..hehe..terpengaruh dgn orang melayu la nie..kuat betol kesan orang melayu kat jepun nie.kekadang tu tak tepati mase gak..same cam orang melayu..haha..

hari selase.

ijou..n..recently,aku nyer hot komen ni bnyk orang bagi spam..ade sape2 tau cam ne nak avoid benda nie atau nak buang terus spam2 nie..
pertolongan anda amat diperlukan..ok..ijou

play well ends well

3 komen telah diberi
thing getting worse
not so much like expected
getting hard to fix
really need the miracle

happy new year to all viewer
2010 ....what ur opinion?something gonna change?or not??